Din guide til ledige erhvervslejemål i Aalborg

Ledigt erhvervslejemål i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og rummer et hav af store såvel som små erhvervslejemål. Er du på udkig efter ledige erhvervslejemål i Aalborg, giver vi dig her et nutidigt indblik i det store marked for erhverv i Aalborg.

Aalborg Kommune rummer over 200.000 indbyggere, hvorfor den er Danmarks tredjestørste kommune målt på befolkningstal. Er du på udkig efter nye lokaler til leje, er der mange muligheder i Aalborg, og er din virksomhed i en vækstfase, er der rig mulighed for at finde kvalificeret arbejdskraft. 

Erhvervslejemål i Aalborg Centrum

Aalborg Centrum er en yderst attraktiv lokation og indeholder en stor andel af Aalborg’s erhvervspladser. Teaterkvarteret er en perfekt lokation i det centrale Aalborg på grund af områdets mange infrastrukturelle forbindelser. Trafikvejene giver nem adgang til dine lokaler i Teaterkvarteret imens transportmulighederne ligger lige om døren.

Ud over teaterkvarteret vil du med et erhvervslejemål i Aalborg Centrum være omringet af et kulturelt epicenter. Aalborg Kulturcentrum består af bydelen Østre Havn, kulturhuset Nordkraft samt Utzon Centeret. Ydermere udvikles der konstant nye kulturelle områder som du og dine medarbejdere kan tage nytte af.

Nørresundby - en international by for erhvervslejemål 

Nord for Limfjorden ligger Nørresundby, som er et af Aalborg Kommunes mest internationale destinationer som følge af Aalborg Lufthavn. Søger du erhvervslejemål i Aalborg, hvor du har nem adgang til dine internationale netværk, så tilbyder Nørresundby mange attraktive muligheder. Nørresundby tilbyder både store som små ledige erhvervslejemål med fine vækstbetingelser for den ekspanderende virksomhed.

Svenstrup

Svenstrup ligger syd for Aalborg. Omgivelserne har industielle træk og i området bydes der på megen plads. Det en oplagt lokation til at udfolde en lager- eller produktionsrealteret virksomhed, da der findes mange store lagerhaller. Disse lagerhaller har oftest tilhørende kontorer, så der er endvidere mulighed for også at administrere viksomheden fra samme sted. Det er også et oplagt sted for nyere virksomheder, da disse ofte kan drage nytte af de etablerede virksomheders omtale og omdømme. I addition til dette, så er det typisk nemmere for levenadører, at finde adressen. Som en tilføjelse kan nyere virksomheder eventuelt drage inspiration af de større virksomheder og muligvis etablere et samarbejde.

Gistrup

Gistrup ligger syd for Aalborg Universitet. Arkitekturen i dette område bærer præg af mindre bygninger opført i mursten, der egner sig perfekt til mindre kontorer. Gistrup byder på flotte, grønne omgivelser, der egner sig perfekt til en hyggelig gåtur, hvis der er brug for en pause fra den travle hverdag. 

Aalborg Øst

Aalborg Øst er bydelen, hvor Aalborg Universitet er placeret. Dette betyder også, at der er meget liv i området. Aalborg Universitet fungerer også som en stor drivmotor for det Nordjyske erhvervsliv. Mange virksomheder, både lokale såvel som nationale, arbejder i et tæt samarbejde med universitetet, hvilket både gavner instutitionen og erhvervslivet. Derudover er Aalborg Ø også vært for det store Idræts- og Kulturcenter, Gigantium, som sponsoreres af en større vifte af virksomheder. Endvidere huser Aalborg Ø forskellige former for erhvervslokaler – alt fra kontorer og butikker, til lager- og produktionslokaler.

I forlængelse af dette, så er Aalborg Sydøst bestemt også nævneværdigt. Aalborg SØ ligger langs med den Nordjyske Motorvej og byder også på mange gode erhvervslejemål, her mest kontorlejemål, lagerhaller eller værksteder.

Vestbyen

Vestbyen er en bydel, der ligger i det vestlige Aalborg vest for Aalborg Midtby. Vestbyen huser bl.a. Aalborg Stadion og Haraldslund Vand- og Kulturcenter, hvilket er med til at tiltrække mennesker til bydelen. En stor del af Vestbyen ligger ud mod vandfronten, hvilket også åbner muligheden for erhvervslejemål med en flot udsigt. I Vestbyen er der rig mulighed for forskellige former af erhvervslejemål, dog egner stedet sig bedst til kontorer, kontorhoteller eller butikker.

Syd for Vestbyen findes Aalborg SV, der også er et attraktivt område for kontorer. I dette byområde ligger Salkborg st, byggemarkeder og indkøbscentre og andre virksomheder, som skaber liv og tiltrækker både private og erhverv til stedet. 

Investeringsejendomme til salg i Aalborg

Få et hurtigt og komplet overblik over alle ledige ejendomme til investering I Aalborg og omegn. Ønsker du at sælge en investeringsejendom I Aalborg, eller ethvert andet sted i Danmark, så er Lokalebasen.dk stedet du skal besøge. Det er nemt og du får vist din ejendom til salg for en relevant og motiveret målgruppe. 

Lokalebasen.dk er en digital platform, som med få klik kan vise dig alle ledige investeringsejendomme til salg i Aalborg. Vi samarbejder med landets største ejendomsmæglere, men også mindre mæglere. Kig forbi Lokalebasen.dk allerede i dag, og find din næste investeringsejendom i Aalborg. 

Få et bedre indblik i Aalborg

Søger du ledige kontorlejemål i Aalborg, men er usikker på hvad byen kan tilbyde? Så se med på følgende video.

Find erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks store webportal for erhvervslejemål for kontor, butik og produktion/lager: 

» Find ledige erhvervslejemål

EmediateAd