Erhvervslejemål i Brøndby

Nem nyttig genvej til ledige erhvervslejemål i Brøndby

Skulle du netop være på udkig efter et nyt ledigt erhvervslejemål i Brøndby, kan du trygt lade dig guide videre vej frem af vores nyttige website, der kan levere dig den fornødne opdaterede info om de tomme businesslokaler i Brøndby-området netop nu.

Brøndbyøster, Brøndbyvester samt boligområdet Brøndby Strand på københavnske Vestegn udmærker sig med en erhvervsmæssig ideel, central beliggenhed tæt på de store færdselsårer til og fra København City.

Vores nære samarbejdspartner Lokalebasen.dk tilbyder dig via denne hjemmeside at guide dig nemt og hurtigt frem til øjeblikkets udvalg af ledige erhvervslejemål og lokaler i Brøndby og omegn.

Står du og din virksomhed derfor at skulle bruge et tomt businesslejemål i eller nær Brøndby og Vestegnen, eller hvis du ønsker at være ajour med markedet for ledige erhvervslejemål i Brøndby-området, finder du al nødvendig info lige her.

Investeringsejendomme i Brøndby Sælges

Ønsker du at se hvad du har af muligheder for investering af ejendomme i Brøndby? Så er Lokalebasen.dk stedet du skal besøge. Lokalebasen.dk er det førende webportal inden for køb og salg af investeringsejendomme over hele Danmark.

Er du ude efter at købe en investering i fast ejendom i Brøndby, så giver vi dig det fulde overblik, og kan hjælpe dig videre i processen allerede i dag. Søg efter dine investeringsejendomme i Brøndby, hjemme i ro og mag, og tag kontakt til sælger af den ejendom du kunne tænke dig at vide mere om. Servicen er helt gratis og uforpligtende.

Kontor til leje i Brøndby

Her kan lejes 740 m2, 1.158 m2 eller samlet 1.898 m2. Uanset størrelsen tilpasses lejemålet lejer.

  • Lejer kan få stor indflydelse på indretningen
  • Enegioptimeret - Godt indeklima
  • Kantine VIP, mødelokale, arkiv, terrasse
  • Parkering

 

Ejendommen ligger yderst centralt i Vibeholms Business Park og er omdannet fra lagerbygning til lækker kontorejendom i bedste Tribeca-stil. Ejendommen er total istandsat og passer nu til den moderne virksomheder, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og beliggenhed. Her er flotte brede plankegulve i egetræ og med en loftshøjde på mellem 3 og 3,5 meter får man en rigtig god rumfornemmelse.

Find erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks store webportal for erhvervslejemål for kontor, butik og produktion/lager:

» Find ledige erhvervslejemål

EmediateAd