Erhvervslejemål i Herlev

Markedet for ledige erhvervslejemål i Herlev

Ledige erhvervslejemål i Herlev finder du nemt og problemfrit her på vores website, som hurtigt kan guide dig frem og give dig det store overblik over markedet for ledige businesslokaler i og tæt på Herlev netop nu.

Herlev er en forstad til København og er ikke mere end en 20-minuters køretur derfra. Området er præget af en del erhvervsbyggeri samt en stor del erhvervsejendomme med kontorlokaler til leje. Herlev tilbyder både erhvervslokaler i ældre stil såvel som mere moderne kontorlokaler. Der er en tendens til, at de nyere erhvervslokaler ligger længere væk fra Københavns centrum, hvorimod de ældre ligger tættere på centrum.

Herlev kan anses for at være et trafikalt knudepunkt med samlinger af både Herlev Hovedgade, Frederikssundsvej og motorring 3, hvorfor trafikken og infrastrukturen er centralt for byen.

Mangler du et erhvervslokale i form af enten et kontor, produktions- eller lagerlokale, så kan du med fordel læse videre og få yderligere information og Herlev som område samt de forskellige muligheder for erhvervslokaler. 

Leje af kontor i Herlev

Herlev Kommune huser primært små og mellemstore virksomheder. De erhvervsejendomme, der er udbudt i kommunen er hovedsageligt en blanding af kontorlokaler, både lukkede kontorlokaler og kontorhoteller, samt produktions- og lagerlokaler.

I din søgning efter kontorlokaler i Herlev Kommune vil du oftest finde erhvervslokaler i ældre stil, der typisk befinder sig i størrelsesordenen 250-2000 m², til en pris på omkring 500-700 kr. pr. m². De erhvervslokaler i Herlev, der fremstår mere moderne og i nyere stil, har en tendens til at koste 100-200 kr. mere pr. m².

Med et kontor i Herlev er du ikke blot i flotte omgivelser og i baghaven til Herlev Hospital, men du får også nogle enestående kontorlokaler tæt på København. 

At Finde Erhvervslejemål samarbejder med Lokalebasen.dk om at kunne tilbyde dig og din virksomhed det bedst mulige overblik over samt udvalg af ledige lejemål og tomme lokaler i Herlev-området præcis nu og her.

Hvis du og din virksomhed derfor er på udkig efter nogle tomme lokaliteter i Herlev og omegn, eller du blot vil afsøge markedet for ledige erhvervslejemål omkring Herlev, kan vi bringe dig et stort skridt videre her fra sitet.

Få overblikket over alle ledige investeringsejendomme til salg i Herlev

Vil du købe en investeringsejendom i Herlev? Så start din søgning på Lokalebasen her og nu. Sid hjemme og find din kommende ejendom til investering i ro og mag og i dit eget tempo. Kontakten til sælger finder du på Lokalebasen.dk. Servicen er 100% gratis og uforpligtende.

Vil du sælge din investeringsejendom? Så få ejendommen vist til en fokuseret og målrettet målgruppe. Kontakt Lokalebasen.dk og hør om dine muligheder for at sælge din investeringsejendom via os.

Find erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks store webportal for erhvervslejemål for kontor, butik og produktion/lager:

» Find ledige erhvervslejemål

EmediateAd