Ikke-kategoriseret

Sådan indretter du dit nye erhvervslejemål

Har du fundet et nyt erhvervslejemål til din virksomhed, eller er du stadig i gang med at søge efter de rette lokaler til dig og dine medarbejdere? Et vigtigt aspekt, når man vælger sine erhvervslokaler, er selvfølgelig indretningen. Har lokalerne mulighed for at skabe lige præcis det miljø og den indretning, som du drømmer om at skabe? Der er mange overvejelser at gøre sig, så lad os se nærmere på nogle af de tips, du kan følge, når du vælger dit næste erhvervslejemål.

Sørg for, at indretningen lever op til lovkravene

Først og fremmest er det vigtigt, at du sørger for at have styr på de gældende lovkrav, som skal overholdes for dit erhvervslejemål. Hvis du f.eks. leder efter kontorlejemål, gælder der en række lovkrav for de fysiske rammer i lokalerne. Ifølge Arbejdstilsynet skal lokalerne leve op til de følgende krav:

  • Højden til loftet skal være mindst 2,5 meter, og gulvarealet minimum 7 m2.
  • Hver person skal have 12 m3 luft i arbejdsrummet.
  • Der skal være tilstrækkeligt dagslys, og du bør tilstræbe at sikre udsyn til omgivelserne.

Derudover skal alle medarbejdere på kontoret have adgang til faciliteter såsom toilet, håndvask, garderobe, mulighed for at låse sine ting inde samt opbevaring til mad og drikke. Ud over de fysiske rammer bør du selvfølgelig også have styr på, hvilke regler der gælder for borde, stole osv.

Vælg de rigtige møbler til erhvervslokalerne

Når der er styr på de fysiske rammer, er det tid til at tænke på selve indretningen af dine erhvervslokaler. Der er mange forskellige muligheder for at indrette et lokale, og at finde de rette møbler kan være en besværlig proces.

Hvis din virksomhed ofte får kundebesøg, kan indretningen have en endnu større betydning. Dine lokaler har nemlig en stor betydning for, hvordan dine kunder opfatter din virksomhed. Derfor er det vigtigt at vælge de rette møbler, som passer til det image og brand, du ønsker for virksomheden.

Hold øje med de nyeste trends

Boligindretning går igennem nye trends løbende, og det kan også gavne din virksomhed, hvis du holder dig opdateret omkring de nyeste trends inden for indretning af erhvervslejemål. Åbne kontorlokaler er f.eks. blevet mere populære i de seneste år, hvor der har været større fokus på at skabe et rum med mulighed for at være social med sine kollegaer. Man kan selvfølgelig også løbende lave små ændringer i indretningen for at holde lokalerne friske og inspirerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *